Každý den pro Vás přidáváme nové zboží.

Krém ISOLDA oliva s čajovníkovým olejem

042290 ISOLDA oliva 700x1000.jpg

Krém ISOLDA oliva s čajovníkovým olejem

Krém, ve kterém se vzájemně spojují dvě významné aktivní látky, olivový olej a čištěná čajovníková silice (TTO). Olivový olej je známý svými zjemňujícími vlastnostmi a TTO, která přispívá ke zklidnění pokožky. Krém díky svému složení napomáhá regeneraci pokožky.

OLIVOVÝ OLEJ je získáván lisováním plodů olivovníku evropského (Olea europaea), typické středomořské plodiny. Olivový olej je významný jak pro své nutriční, tak pro kosmetické vlastnosti. Důležitou složkou oleje jsou zejména mastné kyseliny, jako je kyselina olejová a palmitová. Olej zlepšuje elasticitu kůže, má regenerační i hydratační vlastnosti.

ČAJOVNÍKOVÝ OLEJ (TTO) – Tea Tree Oil), čištěný olej z listů kajeputu střídavolistého (Melaleuca alternifolia). Čajovníkový olej obsahuje přibližně 100 různých účinných látek, z nichž většina působí antibakteriálně nebo mírně znecitlivuje, tedy i zklidňuje. V běžné praxi je čajovníkový olej znám jako přírodní antiseptikum. Více informací



Skladem - dodání do 5 dnů

18  Kč včetně DPH

CNVPKRO001095
DostupnostKč/ks:Počet
Zařazení: Krémy

Skladem - dodání do 5 dnů

18  Kč
- +

ks


Podrobné informace: Krém ISOLDA oliva s čajovníkovým olejem


Informace o produktu
Značka: Isolda
Objem: 100 ml
Kategorie: Drogerie, praní, úklid
Skupina: Osobní hygiena
Zařazení: Krémy
not found
not found

Podobné produkty

Krém NIVEA

Intenzivně pečuje a chrání každý typ pleti. Přírodní složení s obsahem blahodárného Euceritu zajistí, aby pokožka zůstala svěží a vláčná.

68  Kč

Glycerinový krém na ruce VAKAVO meduňka

Glycerinový krém na ruce s meduňkou se snadno vstřebává a zanechává ruce příjemně vláčné. Je vhodný pro každodenní používání.

12  Kč

Krém ISOLDA aloe vera s panthenolem

Právě spojení dvou účinných látek extraktu z aloe a D-panthenolu dává vzniknout vyváženému krému s vynikajícími vlastnostmi. Díky zvýšenému 5-ti % obsahu aloe, která je známa svými příznivými účinky na pokožku, a D-panthenolu, který pokožku zvláčňuje a pomáhá ji zklidnit, má krém výborné regenerační a ochranné vlastnosti, dobře se vstřebává a zanechává pokožku jemnou a vláčnou. EXTRAKT ALOE je získáván šetrným sušením šťávy z aloe pravé (Aloe vera; Aloe barbadensis), jejíž užití jako léčivé rostliny je zaznamenáno již ve starém Egyptě. Rostlina obsahuje velké množství aktivních látek, nejčastěji je však používána samotná dužnina listu. Je známo, že aloe pomáhá stimulovat regeneraci buněk, má výrazné hydratační, protizánětlivé účinky a napomáhá při léčení kožních problémů, proto je hojně používána zejména v kosmetice. D-PANTHENOL je synteticky získávaná olejová látka tzv. provitamin B5, který se až v organizmu přeměňuje na důležitý vitamin B5. Pro své zklidňující, regenerační a hydratační vlastnosti je používán nejen v kosmetice, ale i ve farmacii. Nejčastěji jej najdeme ve vlasové kosmetice, v kosmetice po opalování, v ochranných a regeneračních krémech.

19  Kč

Krém ISOLDA keratin s mandlovým olejem

Tento luxusní výživný krém spojuje bohatý krémový základ s vysokým obsahem přidaného keratinu a mandlového oleje. Originální kombinace těchto složek napomáhá k udržení elasticity, zvláčnění a výživě pokožky rukou i nehtového lůžka. Při pravidelné aplikaci zůstává pokožka hebká a pevná bez pocitu nadměrně promaštěných rukou. Krém je možné používat i pro regenerační zábaly. KERATIN je stavební bílkovina, která je přirozenou součástí kůže, vlasů a nehtů, při jejím nedostatku může docházet k lámání. Pro kosmetické účely je používaný tzv. hydrolyzovaný keratin, původem z vlny, který je bohatý na aminokyseliny a minerály a má hydratační, zjemňující a vyhlazující účinky, výrazně zvyšuje elasticitu kůže. Často je používán ve vlasové kosmetice, nicméně poslední studie ukazují na významné pěstící vlastnosti při péči o kůži rukou. MANDLOVÝ OLEJ se získává lisováním semen mandloně obecné (Prunus Amygdalus Duilcis). Je historicky znám pro své zvláčňující a vyživující účinky, proto je velmi oblíbenou tradiční surovinou zejména v kosmetice. Díky vysokému obsahu mastných kyselin, vitamínů a minerálních látek a rychlému vstřebávání je používán v krémech pro suchou a stárnoucí pokožku, v aromaterapii i jako masážní olej.

23,99 Kč

Volejte a pište!

Prodejna:
Pondělí - Pátek: 8:00 - 16:30
Sobota: 8:00-11:00

+420 387 738 145

info@rempocb.cz

Sem pište své dotazy a připomínky

Sklad:
Pondělí - Pátek: 7:00 - 15:30

+420 387 768 120

Zůstaňme v kontaktu!

Nenechte si ujít novinky a akční nabídky.